Påminnelse!!!

Måste påminna er igen, ni är fruuuuuuuuktansvärt dåliga på att kommentera. Det är så mycket roligare att blogga om man får en liten kommentar, det behöver inte vara en hel roman, bara nåt litet.


Reklamfilm

Måste bara lägga in ett klipp till från you tube, denna reklamfilm är ju bara hur cool som helst.



Man blir ju så jätteglad !!!

Sommarplåga !!

Har fått denna låt på hjärnan, detta är min sommarplåga i sommar. Vad har ni för sommarplåga ??? Skriv och berätta, snälla.

Therese tur



Då var det Therese tur att åka, hon och Erika åker till pappa Peter i morron bitti, hon blir borta resten av sommarlovet. Skittråkigt, nu har bägge barnen lämnat mig, va ska jag göra då???
Jag har storstädat sovrummet i dag, tvätta som en tok (9 maskiner), dammsugit och skurat toan. Kommer att bli väldigt rastlös ändå tills torsdag eftermidda då Johan kommer hem, 2 1/2 dag alldeles ensam. Ensam med 3-4 paket från USA med scrapping grejer uuhmm, va ska jag hitta på??? SCRAPPA, SCRAPPA, SCRAPPA

Yantramattan



Jag har gjort som hundratusen andra, jag har köpt mig en spikmatta, den har 11 550 piggar som jag ligger på. Det känns inte så där jätteskönt i början heller, typ "tusen nålar" gånger 10, men efter ett tag börjar det pulsera i hela ryggen och man slappnar av jätteskönt. Väl investerade pengar eftersom min rygg är helt omöjlig just nu men det blir väl bättre snart. Rekommenderar den till alla.

Lugn helg!!!

Yran blev en väldigt lugn tillställning för mig och älsklingen, vi var bara ute på fredan, ville lyssna på Pumpbolaget, men vilken besvikelse. Vi var inne på Lodjuret först och käkade middag med Johans chefer, Micke och Maj-lise. Det var jättetrevligt, kul att träffa dom, roliga typer, maten va jättegod. Efter maten gick vi ut till partytältet och det blev faktiskt bra med folk tyckte jag. Vi satt och väntade och väntade på att dom skulle börja spela, först var det ett annat coverband som hette  touchdown, dom va jättebra, lika bra som pumpbolaget om inte bättre, coverbandet hade ett coverband som förband, till slut när jag nästan hade gett upp kom dom ut på scenen, då var klockan straxt innan 01.00 dom körde sin grej och gick av scenen 01.40. Vilka djävla divor. Satt kvar en stund i hällregn och för att Therese skulle få va ute längre men sen straxt innan 02.00 gav vi upp.

Grannarna därimot gav aldrig upp, dom har hållit låda i 3 dygn, med både förfester och efterfester till 04.00-05.00 på morronen, Johan är inte så där jättelycklig men nu är äntligen helgen över och vi kommer nog att försöka undvika Idreyran i fortsättningen.

Gick "förälder på byn" igår, det var en "rolig" upplevelse, man fick en helt  annan syn på all fylla som pågick, avsmak.se, det var nyttigt och jag får hoppas att jag slipper se mina barn så j...a fulla på byn, en del var nog inte äldre 12 år.
En som sagt nu är det över.

Hemma!!!

Nu är vi hemma från våran minisemester, det blev bara 4 dagar eftersom vädret va som det va och fortfarande är. En fin dag och en fin kväll fick vi iallafall. Återkommer med lite bilder senare. Nu ska vi Yra ett par dagar. Blir nog pumpbolaget i kväll.


Semester!!!

Nu tar jag semester från bloggen ett par veckor, det är mycket nu, på lördag är det bröllop, ska bli jättekul, har  sett fram emot detta länge.



Återkommmer med mera bilder från detta senare.


Söndag blir det bara stress, tvätta, packa, planera, förbereda lite mexikansk mat och mitt i allt detta så är man säkert som amen i kyrkan en aning bakis. På måndagmorron vid 05.00 drar vi på semester, jag,Johan och Therese åker ner till Södertälje gästhamn där vi kliver på Kalle och Annas båt, vi ska åka båt i Stockholms skärgård 5-6 dagar. Första anhalten blir nog Trosa.



Efter ett krogbesök och övernattning där drar vi vidare. Vet ej vart, dit näsan pekar, någon trevlig gästhamn kanske.



Ska bli så skönt och mysigt, Det är min och Johans första semester tillsammans, ska bli kul och se hur det går ;0). Återkommer givetvis med en massa bilder från den här trippen. Nu måste jag sätta lite fart, vi ses alla goa vänner.

RSS 2.0