Rumpa..

Och jag som tyckte jag hade stor röv...

men här ligger jag i lä..

Fredagsmys för vuxna

Igår efter jobbet så gick hela familjen Svensson,Alfredsson på grillen och käkade thaimat, det var jätte gott, Jag och Johan åt tle må lättel och Therese åt flitelad kyckling med lis, emil tog en pizza. Efter maten gick vi hem och Jag och Johan spelade..


det är från 7 år och skitsvårt, måste nog ringa Elliot(6år) och få lite tips. Det är fruktansvärt frustrerande.
Vi drack grogg och ju fler groggar vi drack ju svårare blev spelet, hm.

Idag ska jag, Johan och Morgan fortsätta spela, måste knäcka det här j...a spelet. Ha en trevlig helg gått folk för det ska vi ha.

Måndag=ledig



Hoppas på finväder i morron för då ska jag och Johan åka upp till drevdagen på en skotertur, bara jag och han. Kaffetermos och ostmacka i matsäcken. Ska bli så skönt, hoppas hoppas hoppas.

Bakmaskin


En sån här har jag beställt mig, eftersom det går ca ett bröd om dan här hemma hos oss och eftersom det inte finns nån som helst konkurens här i Idre så kostar ett bröd mellan 24kr och 28kr det blir ganska dyrt i längden. Nu kommer vi lätt att spara en 5hundring i månaden. Väntar med spänning.

Johan+promenad=nödig

Johan har kommit på att han är för tjock, vi ska på bröllop i april och han kommer inte i kostymbyxorna så han har kommit på att han ska ut och gå. Han åkte med mig upp till jobbet i tisdag efter att han hade druckit ett stort glas med kaffe. Han hoppade av i korsningen in till Idrefjäll och skulle gå skoterspåret ner på byn igen. Sagt och gjort, han drog iväg, efter drygt 45 minuter ringer han, han hade fått så ont i magen och skulle riva i väg en liten fis, det slutar med att han va tvungen att sätta sig bakom ett pumphus och göra nummer två och eftersom han inte hade nåt papper med sig var han tvungen att offra både kalsonger och t-shirt.

Så lite nervös var jag i dag när vi skulle ut och gå men det gick bra faktiskt. I morron ska han ut igen, själv så jobbar jag.


Hängig igen..


Började före helgen med nack och axelvärk, fortsatte på lörda´n med skettskött på morgonen och forsatte med magknipp hela dan på jobbet, söndag hade jag en jävla magkatarr och sen i måndags är jag helt slut.. orkeslös.. trött.. radiostyrd.. apatisk.. you name it.. Ska nog jobba i morron iallafall för det är så jäkla tråkigt att vara hemma..

Onsdagkväll=Min kväll

Kvällen börjar med..


sen fortsätter den med..


sen avslutas den med..


Sen är det ..


RSS 2.0