Nya sängar..

köpte vi igår när vi va till Mora, provade runt i alla möbelbutiker (alla 3), bestämde oss till slut för MIO´s bedtime comfort nr 3, så j...a sköna sängar, Therese vill ta över det gamla skräpet från JYSK. Så fruktansvärt osköna sängar, man är som en 80-åring på morron när man vaknar, nu med dom nya sängarna kommer jag va som en 20-åring..

2 st sådana här blev det, synd bara att vi får vänta 5 veckor innan vi kan hämta dom men det kan det vara värt eftersom vi sparar 5000 kr på det för det är en kanpanj om tre veckor där bäddmadrassen ingår..

Nu är jag..

riktigt sur, beställde denna jättesöta klänning från bubbleroom till Therese som hon skulle ha när hon tar grundenten den 15 juni, jag riktigt såg framför mig hur söt hon skulle bli.

Jag hämtade paketet i går och skyndade mig hem så att hon kunde prova, men vilken besvikelse när jag öppnade för i paketet låg denna

en jävla bolero, det  var ju inte alls vad jag hade beställt. Slängde mig på telefonen och ringde, -åh ber så hemskt mycket om ursäkt för det inträffade, -ni får fri frakt vid nästa beställning, - nä tyvärr, den är slut i hennes storlek. Va fan, nu är det bara att sätta sig i bilen på lördag och ratta ner till Mora.

(har lånat bilderna från www.bubbleroom.se)

Mera orkideèr..

kan inte hjälpa det men jag tycker dom är så vackra..

Avatar..

är den filmen jag kan rekommendera varmt, bästa film jag sett på länge fast det var en si-fi film.

Balkongen..

Klicka för att visa Megabild! Minigladiolus Emily - 5 lökarRanunkel mix - 8 knölar
Nu i år ska jag få min prunkande balkong som jag misslyckades med förra året. Jag ska köpa lökar med minigladiolus och ranunkel, ser framför mig hur vackert det kommer att bli, inte alls samma fiasko som i fjol.
Hoppas bara på en varm, skön och lång sommar..

Tandis..

Önska mig lycka till för jag ska till tandläkar´n och dra en visdomstand.. buhu.. jag kommer att vara sänkt resten av dan.. så god natt alla vänner..


Grattis..

till mig själv.. må jag leva i hundra år (54 år kvar).

Har fått rosor av både Therese och Johan, och nya bromsar till bilen..

Usch och Fy !!!!


Nu är det fan sista gången jag storstädar stugor på fjället, fy fan va tråkigt, å inte får Johan va med och hjälpa mig heller pga av att han inte har ett anställningsbevis och då gäller inte försäkringen om det händer honom något, va ska hända, att han fastnar i dammsugaren, trillar ut genom ett fönster eller va då? Så idag har jag städat ensam, och djävlar va det gick undan..vet inte hur jag ska stå ut till 17 maj.. usch usch.. ge mig styrka..

Collage..

Hittade en rolig sida på nätet där man kan göra egna collage, www.shapecollage.com . Så var tvungen att göra en test.

RSS 2.0