Semesterplaner..


Gotland...

Gränna...

Kungsbacka...

Lysekil...

Smögen...

Kungshamn...

Sen tillbaka till  Idre, för nu är både pengar och semester slut för denna gång...

Grundenten!!

Min "lilla" Therese har tagit grundenten och det är med blandade känslor jag bloggar om detta. Har så svårt att förstå att hon har blivit så stor. Till hösten flyttar hon i från mig, dock inte så långt (Älvdalen) men ändå. Hon ska gå hotell och restaurang-programet där och jag är självklart jätteglad för hennes skull men för min del känns det förjävligt.. kommer att sakna henne enormt även fast det bara är 11mil här i från.

WHAT...

http://www.expressen.se/halsa/1.2018171/ya-wen-3-bade-roker-och-dricker
Vad är det som händer.. kan ingen ingripa.. jag är helt mållös.. och jag tycker Therese är för liten för att dricka..

Hipp hipp hurra..

på din födelseda..

Emil fick fika på sängen och en massa paket, Therese gjorde nachotallrik till middag och sen kom det släkt på fika, jag hade gjort en chokladtårta med vitchokladmousse och jordgubbar mums mums... älskar dig Emil över allt..

Trasig Emil...

Emil cyklade omkull för ca tre veckor sedan och vi fick åka till Särna och sy ihop honom. Stygnen skulle sitta i en vecka. När den veckan hade gått så gick vi till distriktet och tog bort dom, sköterskan tejpade ihop honom eftersom det var en ganska stor glipa kvar, så här om dan skulle jag byta plåster på han, då såg det ut så här..



Det såg ju inte så jättebra ut så sköterskan kom på hembesök eftersom det var söndag, hon la på ett antibiotika-plåster och iddag när vi va till distriktet för att byta pålater så såg det mycket bättre ut..

RSS 2.0