Sparköp...


Trodde väl aldrig att jag skulle beställa grejer från detta företag, men nu har det hänt.Rensa avloppet superenkelt!
jag har sökt överallt efter något att göra rent handfatshålen med och nu äntligen har jag hitta det, jag kan sluta leta... jag är så nöjd och lycklig över min avloppsborste... jag riktigt ser framför mig hur rent och fint det kommer att bli... åhh.


neeejjj...

Alex, det va inte så lätt som det verkade. Få ha kvar den här bloggen ett tag till..

Ny blogg...

Ska försöka flytta denna blogg till en ny blogg nu under kvällen, få se hur det går.. om det lyckas så är den nya bloggen  mockihocki.wordpress.com..


ååhhhhhhh...

Är det magsjuka, eller... har fått springa tre gånger på toa nu på morronen. Stannar hemma från jobbet iallafall för säkerhetsskull. Therese spydde ner hallen uppe hos Robin för två dagar sen så det är ju nåt j...a skit som går..


Promenix..

Jag och Johan tog en promenad nere på sjön. Det var jätteskönt tyckte jag men inte Johan.

Tog givetvis med mig kameran, har sån fruktansvärd fotoabstinens...

fotade med vidvinkeln, himlen blir så häftig tycker jag..

Sen när ligger Särna och Grövelsjön åt samma håll??

Amaryllis..

Köpte mig en amaryllis till första advent i tron om att den skulle blomma hela vägen fram till jul, men ack va jag bedrog mig. Den blommar NU, två stora blodröda klockor, jättefin. Bättre sent än aldrig...


Vit månad..


Har klarat 8 dagar utan vin, tre veckor kvar. Låter som om man va värsta alkisen, men det är jag ju inte. Men det suger i tarmen faktiskt, om jag ska va ärlig, speciellt när vi lagar mat tillsammans på helgen, då tycker jag det är så gott att ta sig ett glas eller när man träffar goa vänner.

Varför en vit månad då?? Jo, Johan är arbetslös och får nog inga pengar dom närmaste 8 veckorna. Så nu är det bara att dra åt svångremmen och dra in på allt.
(är det nån som har ett jobb tillövers). Va, istället för p i pengar blev det en gubbe???

Go Bergman.. Go Bergman

Jag gjorde testet på Jennies blogg, och jag var mest likt:

Gör testet på www.ne.se
Sen kan man hitta sin tvilling, min tvilling är:

och vi är ju görlika, eller hur???

Cambridge..


Har mina funderingar runt cambridge-kuren.. är lite sugen att pröva.. få en kickstart, är det nån som vill hänga på???

Sourz..


Vilken ska jag välja.. vem är godast.. jag vill ha drinktips.. skulle vilja ha en av varje men det blir så dyrt..

Header..

Har försökt att lägga in en ny header men det gick inte så bra så nu är hela headern borta och jag vet inte hur jag ska få dit en ny.. tur att jag är ledig tre dar och inte mår så bra för då vet jag vad jag ska göra..

Sjuk!!!


Åkte hem från jobbet i dag.. mår inte alls bra.. konstig i halsen, trött, orkeslös, allmänt hängig. Stupade i säng, sov tre timmar och vaknade med rethosta.. Fy och usch, vill inte vara sjuk nu när jag är ledig tre dagar, jag vill ju ut å fota, dett var evigheter senn.. tycker så synd om mig själv..


Hedersmedlem...


Idag är jag inte stark...

Inte ensam...

Jag blev inte ensam i dag.. Johans resa till Torsby blev inställd pga vinterkräksjukan. Therese och Robin beslutade sig för att sova påp byn i natt och vi ska bort på midda.. Alex, ska nog ut i morron och göra som du tyckte.. ta en massa bilder, om det inte snöar förstås. Ha en trevlig kväll alla för det vet jag att jag kommer att få..


Ensam hemma !!!


I morron blir jag ensam hemma, Therese är med Robin i Drevdagen, Emil har hyrt stuga med några kompisar på Idrefjäll och Johan åker till Torsby med Leif och Ann :0( . Va ska jag göra då? scrappa? fota? sova? mysa? supa mig full? Har ni några förslag?

Kanske dags att designa om bloggen?

Länge sedan..


Det var jättelänge sedan jag bloggade, måste skärpa mig. Men det händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag äter, sover,skiter och jobbar.. typ..

Julen ska ut...


Idag är det julgransplundring hemma hos oss. Nu har jag ledsnat på julen. Det är bara jag och Johan som plundrar eftersom barnen inte är hemma. Therese och Robin är på väg hem idag men eftersom det är LAN på kulturhuset så ser jag nog inte så mycket av dom. Emil stannar en vecka till. Saknar honom så mycket.

RSS 2.0